Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για τα μαθήματα

Σήμερα Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019, τα μαθήματα των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των καιρικών συνθηκών.

Τελετή Αναγόρευσης του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας

 

Τελετή Αναγόρευσης του κ. Hans-Ulrich Häring, Καθηγητή Παθολογίας και Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής IV των Τμημάτων Ενδοκρινολογίας, Διαβητολογίας, Αγγειολογίας, Νεφρολογίας και Κλινικής Χημείας του Πανεπιστημίου Tübingen της Γερμανίας, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

«5η Διεθνή Ιατρική Ολυμπιάδα» στις 3-6 Οκτωβρίου 2019

 

O «Ιατρικός Ολυμπικός Σύνδεσμος» διοργανώνει την «5η Διεθνή Ιατρική Ολυμπιάδα», στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Electra Palace στην Θεσσαλονίκη.

Στο Πρόγραμμα της Ολυμπιάδας περιλαμβάνονται μόνο πρωτότυπες ανακοινώσεις όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και της βιοτεχνολογίας και ένα σημαντικό Workshop από διακεκριμένους, διεθνώς, Καθηγητές Στατιστικής. Για τους συμμετέχοντες στο Workshop θα υπάρχει σχετική πρακτική εξάσκηση, θα δοθεί ειδικό σχετικό βιβλιάριο και δίπλωμα παρακολούθησης. Θέσεις συμμετοχής στο Workshop αυστηρά περιορισμένες.

Αφιέρωμα στα 30 χρόνια λειτουργίας της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ. Τί νεότερο στη χειρουργική;

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της Δ ́ Χειρουργικής Κλινικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, διοργανώνεται Ημερίδα, με τίτλο: «Αφιέρωμα στα 30 χρόνια λειτουργίας της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ. Τί νεότερο στη χειρουργική;». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 9.00 με 15.00, στο Ξενοδοχείο «Mediterranean Palace», στη Θεσσαλονίκη και τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας και του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητής Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης.

 

Υποδοχή της διακριθείσας ομάδας iGEM Thessaloniki από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητή Θεόδωρο Ι. Δαρδαβέση

Τη φοιτητική ομάδα iGEM Thessaloniki υποδέχθηκε και συνεχάρη ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Καθηγητής Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στην Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας. Η ομάδα διακρίθηκε μεταξύ 5.000 διαγωνιζομένων από κορυφαία πανεπιστήμια 40 χωρών και απέσπασε το αργυρό́ μετάλλιο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας iGEM 2018. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 24-28 Οκτωβρίου 2018, στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

 

9η Ημερίδα για την Εφηβεία

Με στόχο την πρακτική προσέγγιση σε θέματα υγείας των εφήβων και την ανάδειξη σύγχρονων προβλημάτων που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη ψυχοκοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξή τους, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 9.00 με 14.30, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί η 9η Ημερίδα για την Εφηβεία.

 

Σελίδες

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Νέων Αμφιθεάτρων, ισόγειο
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999200, 999184
Fax: 2310999210
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.