Ημερολόγιο

Ψήφισμα της Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και οι Πρόεδροι των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, επιφανούς επιστήμονα και λαμπρού δασκάλου, ΠΑΡΙ ΞΕΠΟΥΛΙΑ και εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τελετή Αναγόρευσης του Τμήματος Ιατρικής

 
Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Καρδιολογίας και Συγγενών Καρδιοπαθειών του Νοσοκομείου Royal Brompton και του Imperial College του Λονδίνου,κ. Μιχάλη Γκατζούλη σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.
 
Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Τελετή Αναγόρευσης του Τμήματος Οδοντιατρικής

Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Αντωνίου Γ. Μίκου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

Ιατρικό Συνέδριο, με τίτλο «Innovation in Oncology»

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, της Διεθνούς Ομάδας BINO (Balkanian Investigation Network Of Oncology), του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου και του Chinese-European Alliance of Oncology (CEAO).

 

Σελίδες

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Νέων Αμφιθεάτρων, ισόγειο
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999184
Fax: 2310999210
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.