Γραφεία Κοσμητείας

Τα Γραφεία της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ βρίσκονται στον 2ο όροφο του Κτιρίου Νέων Αμφιθεάτρων, απέναντι από την κεντρική είσοδο του ΑΧΕΠΑ.

Η οργάνωση χώρου για τη στέγαση των γραφείων της Κοσμητείας Σ.Ε.Υ., που αποτελούσε μία εκκρεμότητα από την ίδρυσή της, το 2013, αξιολογήθηκε ως προτεραιότητα για πολλούς και αυτονόητους λόγους, όπως η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της.

Προς την κατεύθυνση αυτή και με τη φροντίδα του Κοσμήτορα:
1. Παραχωρήθηκαν προς στέγαση των γραφείων της Κοσμητείας χώροι του Εργαστηρίου Ιατρικής Πληροφορικής, που βρίσκονται στο 2ο όροφο του κτιρίου της Γραμματείας του Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. (Δεκέμβριος 2017).
2. Μεταστεγάστηκε το Εργαστήριο Ιατρικής Πληροφορικής σε νέους λειτουργικούς, άνετους και ευπρεπείς χώρους (Ιανουάριος 2018).
3. Στους κενωθέντες χώρους πραγματοποιήθηκε αποξήλωση και απομάκρυνση των παλαιών διαχωριστικών και λοιπών πεπαλαιωμένων υποδομών (Φεβρουάριος 2018).
4. Η Τεχνική Υπηρεσία του Α.Π.Θ. συνέταξε αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη του χώρου και των λοιπών υποδομών (Μάρτιος 2018).
5. Προκηρύχθηκε δημόσιος διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου, ακολούθησε η επιλογή του εργολάβου και η εκτέλεση των τεχνικών εργασιών (Απρίλιος 2018-Μάρτιος 2019).
6. Προκηρύχθηκε δημόσιος διαγωνισμός για την υλικοτεχνική υποδομή και εν γένει τον εξοπλισμό του χώρου, επιλέχθηκε ο προμηθευτής και ακολούθησε η παράδοση του εξοπλισμού (Απρίλιος-Ιούλιος 2019).
7. Πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση στους νέους χώρους των γραφείων της Κοσμητείας (Ιούλιος-Αύγουστος 2019) και στις 5/9/2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Διοίκησης Τμήματος Ιατρικής, 2ος όροφος
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999250
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.