ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

 

Η 1η Σεπτεμβρίου 2023, οριοθετεί την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 και η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, όπως έπραξε και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, οργάνωσε εκδήλωση για το γεγονός στην Αίθουσα Τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση προσεκλήθησαν οι Πρόεδροι των Τμημάτων της Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής που συγκροτούν την Σχολή Επιστημών Υγείας, οι Αναπληρωτές Πρόεδροι, οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Τομέων και οι Προϊστάμενες των Γραμματειών.

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν μία πρώτη γνωριμία και επαφή των στελεχών που αποτελούν την διοίκηση των Τμημάτων της Σχολής, η αδρή οριοθέτηση στόχων και δραστηριοτήτων της Κοσμητείας για την νέα περίοδο και η απονομή ''Διπλωμάτων Ευδόκιμης Θητείας'' στους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Τομέων, της προηγούμενης περιόδου.

 

Ευχόμαστε, σε όλα τα στελέχη των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία και γόνιμη παραγωγή εκπαιδευτικού, ερευνητικού, κλινικο-εργαστηριακού και διοικητικού έργου, προς όφελος των φοιτητών και των φοιτητριών των Τμημάτων της Σχολής και της κοινωνίας γενικότερα.

Η φωτογραφία που ακολουθεί, τραβήχτηκε μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

Image: 
 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Η Κοσμητεία Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, στα social networks.

Ακολουθήστε μας ή συνδεθείτε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραμματεία Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ

Κτίριο Διοίκησης Τμήματος Ιατρικής, 2ος όροφος
Έναντι κεντρικής εισόδου Π.Γ.Ν.Θ. «Α.Χ.Ε.Π.Α.»
Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ
Τ.Κ. 54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ: (2310) 999220, 999250
E-mail: info@health.auth.gr
URL: www.auth.gr/health

 

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.